Soper inn på Arctic og bruker pengene på ABG

Megler-veteran Gaute Eie, som i 2007 var en av 5 gründere i Arctic, har solgt seg ned i Arctic og kjøpt seg opp i sin nye arbeidsgiver ABG Sundal Collier.

Gaute Eie - Foto: Finansavisen

Gaute Eies private selskap ER Capital fikk ifølge Dagens Næringsliv et resultat på 6,8 millioner kroner i 2014, som blant annet skriver seg fra salg av Eies 16,8 prosents eierandel i Arctic Investments. – Jeg synes prisen på aksjene er helt grei. Jeg var med å starte selskapet for noen år siden, og det har vært en kjempesuksess. Nye folk inn på eiersiden er viktig for selskapet og dem som jobber der, og jeg synes det ble en bra løsning for alle, sier Gaute Eie til avisen.Eie som fremdeles eier 16,3 prosent av Arctic Partners, forteller at han kjøpte seg inn i sin nye arbeidsgiver ABG Sundal Collier i fjor, og fortløpende har kjøpt aksjer der.