Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs.

Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 18 aksjer denne uken.Alle er enige om Aker-kontrollerte Ocean Yield.Tunaal er enig med Collett om Avance Gas, Höegh LNG og NorwegianUkens 18 anbefalte aksjer Avance GasDet norskeDNBGjensidigeHöegh LNGBakkafrostNorsk HydroNorwegianOcean YieldSalmarStorebrandTanker InvestmentsXXLZalarisStolt-NielsenFrontlineSelvaag BoligTelenorDNB-porteføljen har stadig klart høyest avkastning med sine 34,5 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp henholdsvis 20,8 og 6,8 prosent.Hovedindeksen står (per 27.7) i pluss 9,4 prosent så langt i år.

Nyheter
Børs