Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs.

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 18 aksjer denne uken.Alle er enige om Aker-kontrollerte Ocean Yield.Tunaal er enig med Collett om Avance Gas, Höegh LNG, Norwegian og Tanker Investments.Ukens 18 anbefalte aksjer Avance GasBorregaardDet norskeDNBGjensidigeHöegh LNGLerøy SeafoodNordic SemiconductorNorsk HydroNorwegianOcean YieldSalmarStorebrandTanker InvestmentsWilh. WilhelmsenXXLYaraZalarisDNB-porteføljen har stadig klart høyest avkastning med sine 28,0 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp hhv. 17,4 og 7,8 prosent.Hovedindeksen står (per 13/7) i pluss 9,9 prosent så langt i år.