Far og sønn Røkke har investert sammen

Kjell Inge Røkke og hans sønn Kristian Røkke har gjennom sine respektive investeringsselskaper for første gang gjort en investering sammen.

Børs

Kjell Inge Røkke og sønnen Kristian Monsen Røkke har vært på fisketur sammen og slengt ut agn for en halv milliard kroner. Det er Røkkes private investeringsselskap, The Resource Group TRG, som tidligere i år investerte 60 millioner dollar i et lån utstedt av American Seafoods, skriver Dagens Næringsliv.Investeringen ble gjort direkte og gjennom et selskap eid av Kristian Monsen Røkke."Dette var en investering i låneinstrument gjort av mitt selskap Riverrun Capital Management LLC, finansiert fra TRG. Lånet er tilbakebetalt, og jeg har ikke lenger en aktiv rolle i prosjektet", skriver Kristian Røkke i en e-post til avisen.Ifølge DN er dette første gang far og sønn Røkke gjennom sine investeringsselskaper har gjort en investering sammen.American Seafoods har sine røtter i Røkkes gamle amerikanske fiskeriselskap, som rundt årtusenskiftet ble solgt til Bert Bodal.

Nyheter
Næringsliv