Innsideporteføljen taper terreng

Det norske er stjernen i innsideporteføljen til Finansavisen. Ellers er det mye rødt.

Børs

Finansavisens innsideportefølje falt 3,2 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 1,2prosent i samme periode.Markedet gjør dermed et nytt rykk.Porteføljen er nå ned 0,8 prosent så langt i år - mot børsens pluss 10,0 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Opera Software falt 9,6 prosent, men er opp 7,9 prosent siden den ble tatt inn i februar. Det norske er stjernen i porteføljen med pluss 58,7 prosent totalt og pluss 1,0 prosent den siste uken.Selv om sommerferien går mot slutten, er det ifølge Finansavsien ingenting som tyder på at børsens innsidere er på vei tilbake til markedet. Siden forrige oppdatering er det bare registrert to transaksjoner; ett kjøp og ett salg.

 

Nyheter
Børs