- Jeg er mer sikret (”hedged”) nå enn jeg har vært på mange år, sier Carl Icahn til CNBC, og fortsetter:- Federal Reserve har malt seg selv inn i et hjørne. De burde absolutt ha hevet rentene for 6 måneder siden.Kjendisinvestoren sier at lave renter har bidratt til å skape bobler innen eiendom, kunstartikler og høyrente obligasjoner – hvilket potensielt kan bidra til dramatiske konsekvenser.- Det er som å gi noen medisin til noen. Denne medisinen blir gitt og gitt og gitt og man vet ikke hva som kommer til å skje. Du vet ikke hvor ille det kommer til å bli,, sier han og fortsetter:- Vi vet hvordan det skapte en katastrofe for noen år siden, i 2008. Hvor trekker man linjen?Carl Icahn har vært skeptisk til markedene i flere måneder og uttalte blant annet i juni at hansom i 2008.- Hadde flere respekterte investorer advart mot markedets høye verdsettelse den gang, hadde vi kanskje kunnet unngå finanskrisen i 2008, uttalte han, og karakteriserer dagens marked som «ekstremt overopphetet».Andre kjente investorer, som obligasjonskongen Jeff Gundlach har også advart mot hvordan stigende renter kan påvirke high yield-obligasjoner.