- Apple vil lage elbil

IT-giganten Apple planlegger å produsere en elbil som skal være på veien i løpet av 2019, opplyser kilder til Wall Street Journal.

Apple CEO Tim Cook. AP Photo/Paul Sakuma

Ryktene har vært flere om at Apple jobber i det skjulte med å utvikle en høyteknologisk bil, men ingenting er bekreftet.Ifølge WSJ har bilprosjektet fått kodenavnet «Titan», og prosjektlederne skal ha fått grønt lys til å øke sitt team fra 600 til 1.800 personer.Det har også versert rykter om at Apple er interessert i å lage datastyrte biler som kan kjøre av seg selv, men den første versjonen av selskapets elbiler vil angivelig kreve at en fører har kontrollen.Avisen hevder å vite at Apple tar sikte på å ha sine første elbiler på veien innen 2020, men selskapet har nektet å kommentere avisens opplysninger. (©NTB)