Asia-børsene skreller

Det er relativt stygt på børsene i Tokyo og Hong Kong på morgenkvisten tirsdag.

A man walks past an electronic stock board of a securities firm in Tokyo, Tuesday, Jan. 20, 2015. Asian stock markets rose Tuesday, and Shanghai rebounded from a dramatic dive the day before, after China's economic slowdown in the fourth quarter wasn't as sharp as feared. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Børs
Uroen over utviklingen i Kina, der overskuddet i industrien har falt med 8,8 prosent det siste året, og fall på børsene i Europa, bidro til å sende børsene ned i New York også mandag. Dow Jones og Nasdaq falt henholdsvis 1,9 og 3,0 prosent.Børsene i Asia slipper ikke unna uroen. Så langt er Nikkei-indeksen i Japan ned 4,1 prosent.Shanghai Composite står i minus 1,8 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong ramler 3,6 prosent.Børsene i Sør-Korea og Taiwan holder stengt.Futures indikerer at de europeiske børsene åpner svakt ned, melder CNBC.