Danske Bank kutter renten

- Vi skal være konkurransedyktige for eksisterende og nye kunder, sier Trond F. Mellingsæter, country manager i Danske Bank i Norge.

I en fersk pressemelding fra Danske Bank heter det; "Fallende pengemarkedsrenter som følge av Norges Banks rentekutt og et uttalt mål om vekst i det norske markedet er bakgrunnen for rentekuttet som innebærer at boliglånsrenten kuttes med inntil 0,25 prosentpoeng."Les også: Her er rentedommen- Vi ser at rentekuttet fra Norges Bank også fører til fall i pengemarkedsrenten og dermed våre finansieringskostander. Dette ønsker vi også skal komme både nye og eksisterende kunder til gode, sier Trond F. Mellingsæter, country manager i Danske Bank i Norge.Nå blir ny boliglånsrente til unge 2,25 prosent, og vil med det være bankens beste rente til ordinære kunder.For nye lånekunder får de nye rentesatsene virkning fra 28. september. For eksisterende lånekunder gjelder 11. november.