DNB Markets anbefaler utbytteaksje

DNB Markets har funnet frem til et attraktivt alternativ for investorer som har preferanse for utbytter.

Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

For investorer med preferanse for utbytter mener DNB Markets Ocean Yield bør være et attraktivt alternativ. «Basert på relativt langsiktige avtaler med solide motparter er selskapet estimert å ha en høy kontantstrøm og stigende inntjening i tiden fremover. De nyter i tillegg godt av attraktive finansieringsmuligheter og har en valutaeksponering med tyngden av kostnader og inntekter i USD», skriver DNB Markets.Meglerhuset venter at veksten i det kvartalsvise utbyttet vil fortsette fremover. Selskapet har nå syv kvartal bak seg med stigende utbytte og DNB Markets venter 0,1575 dollar pr aksje for 3. kvartal, samt 0,1625 dollar pr aksje for 4. kvartal.DNB Markets har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 78 kroner pr aksje.