Flom gir trøbbel for Kitron

Måtte stenge fabrikken som følge av ekstremværet torsdag.

Bilde hentet fra Kitrons hjemmesider.

Kitron har i dag måttet sende hjem 430 ansatte ved fabrikken på Taugen i Aust-Agder som følge av flom etter ekstremværet Petra.Selskapet regner med at normal drift kan gjennoptas i morgen, sier daglig leder Hans Petter Thomassen til TDN Finans.- Situasjonen er avklart. Vi måtte stengte strømtilførelsen på fabrikken, men den blir lagt om i dagen i dag. I morgen vil vi gjenoppta normal drift, sier Thomassen til TDN.Han understreker at produksjonsområdene er uskadd.- Det har bare vært i garderobe og kantinen at vannet har trengt inn. Dette vil ikke ha noen store økonomiske konsekvenser, sier Thomassen til nyhetstjenesten.Det var NRK som først meldte om flom ved fabrikken.