Innsiden tapte igjen

Finansavisens innsideportefølje taper igjen til markedet. Én aksje byttes ut.

npro, norwegian property

Finansavisens innsideportefølje falt 2,4 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs var opp 0,6 prosent.Innsiden taper dermed igjen til markedet.Porteføljen er ned 14,1 prosent så langt i år - mot børsens oppgang på 1,3 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12.Alle fem ble slåttKun én aksje steg i uken som gikk - Norwegian Property med 0,2 prosent.Samtlige fem aksjer i porteføljen gjorde det altså svakere enn markedet.Svakest var BW Offshore, som etter en pangstart i sin første uke gikk tilbake 7,5 prosent. Det er justert for at aksjen gikk eksklusive utbytte med 0,01 dollar 10. september (åtte øre lagt til siste børskurs).Nest svakest var Cxense, som falt 5,8 prosent.Idex og Telenor falt begge marginalt, hhv. 0,3 og 0,2 prosent.Bytter ut én aksje Én aksje byttes ut denne uken.Ut ryker Norwegian Property, og innsiden tar dermed et tap på 3,1 prosent etter fem uker.Inn kommer Veidekke, etter at styreleder Martin Mæland bladde opp 940.000 kroner for sine første aksjer i selskapet.