Meglerkjempe tror USA setter opp renten

USA-økonom Knut Magnussen i DNB Markets mener det går mot renteøkning i USA.

DNB Markets' Knut A. Magnussen. Foto: Scanpix

- Det har vært stor usikkerhet forut for dette rentemøtet, sier USA-økonom i DNB Markets, Knut Magnussen, til HegnarTV.Han peker på at dette skyldes delvis blandede signaler, i tillegg til utviklingen i amerikansk økonomi og ikke minst internasjonal økonomi. - Både analytikerkorpset, markedet og primærhandlerne i USA er ganske delt i synet på om vi får en renteheving ikveld eller om renten blir holdt uendret, sier USA-økonomen til HegnarTV.- Vi i DNB Markets holder en knapp på at renten blir satt opp, sier USA-økonom Knut Magnussen til HegnarTV, og fortsetter;- Selvom vi også ser helt klart at det er en mulighet for at renten vil bli holdt uendret, men da trolig også med et signal om at rentehevingen kommer på et av de to kommende møtene mot slutten av året.- Vi venter i spenning på kveldens rentemøte, avslutter Magnussen.SE HELE KLIPPET MED USA- ØKONOM KNUT MAGNUSSEN HER!