Myrseth banker børsen - nå bytter han ut én aksje

Investeringsdirektør Stig Myrseth stokker litt om på sine favoritter.

Dovre Forvaltning / photographer - Gediminas Zilinskas / www.zilinskas.net

Investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning tar denne uken Norwegian ut av sin anbefalte portefølje på Oslo Børs. Inn i varmen kommer Frontline. - Tankmarkedet går nå inn i høysesongen, og skal vi dømme etter opptakten, ligger det an til svært høye rater denne vinteren, skriver Myrseth i en oppdatering. - Drivkraften bak det sterke tankmarkedet er økt oljehandel, lengre transportdistanser og større bruk av tankskip som flytende lagre, legger han til.Dovre-porteføljenDNOFrontlinePanoro EnergyRCCLSelvaag BoligVeidekkePorteføljen falt 2,3 prosent sist uke, men hovedindeksen på Oslo Børs steg 0,9 prosent.Hittil i år er likevel porteføljen suveren, og leder med 13,6 vs. 1,4 prosent avkastning.