Norske Skog har hyret gjeldsrådgiver

Investeringsbanken Houlihan Lokey er innleid for å foreta en gjennomgang av Norske Skogs gjeldsstruktur.

Norske Skog - Foto: Scanpix

To personer med kjennskap til saken uttalte ifølge TDN Finans til Bloomberg News at Norske Skog har leid inn investeringsbanken Houlihan Lokey for å se nærmere på gjeldsstrukturen i selskapet. Houlihan Lokey skal ha blitt hyret etter at obligasjonseiere henvendte seg til ledelsen i Norske Skog rundt en gjennomgang av gjeldsforfallene.Bloomberg og TDN Finans melder videre at Blackstone Groups GSO Capital Partners, som eier obligasjoner i Norske Skog, arbeider med forslag for å redusere selskapets gjeld. Samtidig skal en gruppe som eier obligasjoner med forfall i 2019 ha hyret advokatfirmaet Akin Gump Strauss Hauer & Feld for å komme opp med en alternativ plan.