Norwegian: «Et steinkast unna stranden» - Reell avstand: 1 time og 10 min

Forbrukerombudet mener Norwegian bryter markedsføringsloven.

I tillegg til vanlige flybilletter, tilbyr Norwegian også spesialsydde pakkereiser til populære turistdestinasjoner gjennom tjenesten Norwegian Holidays, skriver VG.Ifølge avisen er Barcelona en av feriedestinasjonene flyselskapet tilbyr reisende å bo på en rekke hoteller som ifølge dem selv «ligger et par minutter fra stranden» eller et «steinkast unna».«TV2 hjelper deg» har undersøkt den reelle avstanden mellom 15 av hotellene og bystranden, og resultatet er noe helt annet enn det som markedsføres, skriver VG.«TV2 hjelper deg» fant annet ut at et av de strandnære hotellene til Norwegian faktisk lå så langt som en time og ti minutters gåtur unna.Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen sier til VG at det er beklagelig at feilaktig informasjon har dukket opp på nettsidene deres.