Wall Street har åpnet rett opp onsdag, etter det som har vært det svakeste kvartalet på fire år. Onsdag er siste dag i september, og dermed også tredje kvartal.Markedene følger med det den globale utviklingen i dag.
Etter et drøyt kvarter er Dow Jones opp 1,30 prosent, mens S&P500 steiger 1,36 prosent. Nasdaq legger på seg 1,68 prosent.Ellers gir dagens ADP-tall god stemning i forkant av månedens kjempevektige non-farm payrolls som kommer fredag.
Oljeprisen bidrar noe til oppturen i dag, og WTI-oljen stiger i skrivende stund marginalt til rundt 45,30 dollar fatet. Brent-oljen er opp 0,39 prosent til 48,42 dollar fatet. Antallet sysselsatte i den private sektoren i USA steg med 200.000 personer i september.Det viser en undersøkelse foretatt av ADP Employer Services, ifølge Bloomberg News.På forhånd var det ventet en oppgang i sysselsettingen på 190.000 personer.Forrige månedstall ble revidert fra en sysselsettingsoppgang på 190.000 til en oppgang på 186.000.