Sikret kontrakt med Technip i Afrika

Eidesvik Ghana Ltd som opereres av Eidesvik Offshores og ghanesiske partnere har fått en 50-dagers kontrakt med Technip for skipet MV «Viking Neptun».

Administrerende direktør Jan Fredrik Meling. Foto: Finansavisen

Eidesvik Offshore opplyser i en børsmelding at den faste kontrakten er 50 dager samt mobiliseringsperiode. Kontrakten har også opsjon forlengelse med ytterligere 50 dager. Skipet skal utføre arbeid på «TEN URF Develpment Project» i Ghana, og forventet oppstart er i midten av 4. kvartal.- MV «Viking Neptun» framstår som en ypperlig plattform for komplekse subsea operasjoner og med crewet fra Technip og Eidesvik har det allerede vist  utmerkede prestasjoner og yteevne, opplyser Eidesvik Offshore i børsmeldingen. Fartøyet har vært i operasjon for Technip siden skipet ble levert fra verft i februar 2015. Sluttkunde er Tullow Ghana Limited som er operatør og deleier i TEN feltet i Ghana.