Ukens 16 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 16 aksjer på Oslo Børs.

Sveinung Støhle, CEO i Höegh LNG. Foto: Finansavisen

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 16 aksjer denne uken.Alle er nå enige om Höegh LNG.Ellers er Tunaal enig med Collett om Norwegian, Orkla og Telenor, og med Roland om Tanker Investments og Aker-kontrollerte Ocean Yield.Collett og Roland er enige om XXL.Ukens 16 anbefalte aksjer BakkafrostGjensidigeHöegh LNGLerøy SeafoodMarine HarvestNordic SemiconductorNorsk HydroNorwegianOcean YieldOrklaProtector ForsikringSelvaag BoligTanker InvestmentsTelenorXXLZalarisDNB-porteføljen har stadig klart høyest avkastning med 27,7 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp hhv. 12,7 og 4,9 prosent.Hovedindeksen står (per 21/9) i pluss 0,3 prosent så langt i år.