Veidekke-selskap skal bygge lager for Staples

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg skal bygge en lager- og logistikkbygning for Staples.

bygningsarbeider

Veidekke opplyser i en børsmelding at datterselskapet Norske Stålbygg AS har skrevet kontrakt med Anton B Nilsen Eiendom AS om oppføring av en kombinert lager- og logistikkbygning for Staples. Bygget skal føres opp på Lahaugmoen utenfor Oslo, og oppdraget er verdt 173 millioner kroner.- Vi er svært stolte av å igjen bli valgt som samarbeidspartner av Anton B Nilsen Eiendom AS. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i  totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nytt godt samarbeid, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg. Byggearbeidene starter opp allerede i september, og bygget på 26.000 kvadratmeter skal stå klart til å tas i bruk i mars 2017