Arctic Securities jekker opp kursmålet på Next Biometrics fra 84 kroner til 125 kroner og gjentar dermed sin kjøpsanbefaling. Ifølge TDN Finans fremgår det av en oppdatering tirsdag.Analytiker Per Gunnar Nordahl viser til at emisjonen mest sannsynlig fullfinansierer selskapet, samtidig som det bringer to eksepsjonelle forretningsmenn inn som interessenter i selskapet.Nordahl mener det er positivt at den største aksjonæren, gjennom utvanning og aksjesalg, vil eie mindre enn 10 prosent og i så måte har mindre innflytelse på en potensiell fusjons- oppkjøpssituasjon.Blant triggere for selskapet fremover venter Arctic at Dell vil lansere produkter med Next-sensor i løpet av oktober.Fredag toppet Next Biometrics vinnerlisten på Oslo Axess med en oppgang på utrolige 83,51 prosent før aksjen sluttet på 89 kroner. Mandag la den på seg ytterligere 17,42 prosent.Tirsdag omsettes aksjen for 105,50 kroner, opp ytterligere 0,96 prosent på en ellers rød børs..