Analytiker: - Veldig bra fra Norwegian

- Totalt sett ser det veldig bra ut, sier analytiker etter dagens Norwegian-nyheter. Men aksjen faller.

Norwegian Air la frem sterke trafikktall for september tirsdag morgen.Passasjerveksten (RPK) var på 11 prosent i september, mot samme måned i fjor, mens den totale kapasiteten økte med 3 prosent.Fyllingsgraden steg 6,8 prosentpoeng til 88,2 prosent.- Totalt sett ser det veldig bra ut og tallene er også litt bedre enn ventet, oppsummerer analytiker Ivar Lemmechen Gjul i Fondsfinans til Reuters.- Alt tyder på positiv reaksjon (på kursen i dag), men hedging-tap er opp fra forrige måned på grunn av en svekket krone, så rapportert inntjening kommer litt ned, men underliggende er det bedre, og det er det som er viktig, sier han.Han frem fyllingsgraden som veldig sterk.Norwegian-aksjen steg tidligere på dagen, men er nå ned 0,3 prosent til 355,90 kroner.