I dagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Bonheur, Idex og Norsk Hydro. Analytiker Asbjørn Taugbøl advarer samtidig mot høy risiko i Idex.- Bonheur har lenge stanget mot motstanden ved 65 kroner for deretter å reagere tilbake. Nå har imidlertid kursen brutt opp og det er gitt kjøpssignal fra en liten formasjon. Volumet er lavere enn normalt, så investorene er fremdeles litt avventende, men så lenge kursen er over den tidligere motstanden ved 65 kroner, signaliseres videre oppgang.
Vurdering:Vurdering:Vurdering:
Kjøpskandidat, skriver Asbjørn Taugbøl.- Idex reagerer opp fra gulvet i den stigende trenden og støtten ved 6,80 kroner. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Neste motstandsnivå ligger ved 10 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler etter at et styremedlem kjøpte aksjer 31. august. Med en gjennomsnittlig kursendring pr måned på over 30 prosent er risikoen høy. Kjøpskandidat, slår Taugbøl fast.- Norsk Hydro endte på 32,64 kroner etter en oppgang på 4,95 prosent. Den siste uken har aksjen steget hele 14,53 prosent. Aksjen har brutt den fallende trenden og etablert seg over støtten ved 31,60 kroner. Det er foreløpig ikke etablert noen stigende trend, men volumbalansen er positiv, noe som indikerer at investorene kjøper når kursen stiger og lar være å selge når den faller. Dette styrker aksjen på kort sikt. Neste motstandsnivå ligger ved 35 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Svak kjøpskandidat, avslutter Taugbøl.