Børsoppgang i Hong Kong

Stillehavsindeksen faller fredag, men ligger an til oppgang for uken.

A woman walks down a stairway in front of a backdrop of high rise apartment buildings in Hong Kong - AP Photo/Kin Cheung

MSCIAPI uten Kina faller 0,5 prosent fredag, i påvente av arbeidsmarkedsrapporten fra USA fredag. Indeksen er likevel opp på 0,1 prosent for uken, ifølge Bloomberg.Topix i Tokyo er opp 0,03 prosent og Nikkei er opp 0,06 etter at arbeidsledigheten steg mer enn ventet i august. Den var på 3,4 prosent mot ventet 3,3 prosent ifølge TDN Finans.I Hong Kong er Hang Seng opp 2,7 prosent mens KOSPI i Sør Korea er ned 0,05 prosent.Børsen på Taiwan stiger 0,2 prosent mens den er ned 0,85 prosent i Australia.Strait Times i Singapore er ned 0,55 prosent.Flere børser i Asia holder stengt fredag, deriblant i Shanghai, som holder stengt til og med 7. oktober på grunn av «Golden Week».