BW Offshore skal være en av flere aktuelle kandidater for en FPSO-kontrakt med ExxonMobil til dypvannsprosjektet Liza utenfor Guyana.Det skriver Upstream fredag, som viser til ikke-navngitte bransjekilder ifølge TDN Finans.Ifølge kildene er i hvert fall Bluewater, Modec, Saipem og SBM Offshore også aktuell for kontrakten for enheten, som skal håndtere minst 60.000 fat pr olje dag og en betydelig mengde med gass. Det er mål om å begynne produksjon på prosjektet i 2018.Videre indikerer kildene at produksjonssystemet kan være forløper til et større prosjekt basert på en større FPSO med kapasitet på 150.000-200.000 fat pr dag. ExxonMobil skal imidlertid ikke ha tatt en endelig beslutning om selskapets fortrukne strategi for Liza.ExxonMobil ventes å ta en beslutning på selskapets foretrukne FEED-budgivere innen uker, ifølge avisen.