Kjos vil skille ut leasing-selskap

Norwegian vil antakelig skille ut leasing-selskap når andelen tredjeparts leasingavtaler øker.

-Dette selskapet er veldig interessant, vi trenger med tiden ikke å eie 100 prosent. En tredjedel eller 40 prosent er antakelig nok. Så når vi får nok tredjepartsleasing, er det høyst sannsynlig at vi skiller dette ut, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos ifølge TDN Finans under DNB Nordic High-Yield Bond Conference torsdag.Han utdyper at det ikke blir aktuelt å skille ut leasingselskapet de neste to årene.-Dette er et logisk steg for oss, men som jeg sier må vi ha tredjepartsavtaler og det er begrenset hvor mange fly vi har tilgjengelig til å lease ut. Det blir ikke «spin-off» neste år, det er lite sannsynlig, sier han.Til Bloomberg News som refererers av TDN Finans sier Kjos også at booking-nivået for tredje kvartal er høyere enn fjoråret.