Lakseprisen gjør et byks

Prisen på fersk laks med levering neste uke stiger solid.

Foto: Scanpix

Lakseprisen går opp flere kroner for den kommende uken, men det ser ut til å være en hårfin balanse i markedet. Det skriver IntraFish fredag, ifølge TDN Finans.Etter det IntraFish får opplyst, går lakseprisen opp med tre-fire kroner den kommende uken sammenlignet med nivået sist fredag.Det er flere årsaker til oppgangen, men aktørene IntraFish har snakket med peker på økende etterspørsel, samt at det er enkelte aktører som tar opp mindre fisk på grunn av stormen «Roar», melder TDN Finans.-Det går egentlig greit unna for vår del. Der er bedre etterspørsel og enkelte sier det har vært litt kanselleringer i slakting på grunn av uværet. Men det skal ikke mye til før det snur. Det avgjørende er hva som skjer med volumet, sier en eksportør IntraFish har snakket med.