Navamedic innvilget nytt patent

Navamedic er innvilget enda et patent for Sippi-systemet.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic får innvilget enda et patent knyttet til selskapets digitale urinmåler Sippi.Det svenske Patent- og registreringsverket godkjenner en patentsøknad knyttet til Sippcoat, hvor en silikonolje-teknologi utviklet av Navamedics datterselskap Observe Medical hemmer utviklingen av biofilm.- Vi er glade for den positive nyheten fra Patent- og registreringsverket, som viser veien fremover og styrker rettighetsbeskyttelsen for vår unike biofilmhemmingsteknologi. Dette er et viktig tilskudd til den patentfamilien som beskytter Sippi-systemet, sier Navamedics administrerende direktør Tom Rönnlund i en børsmelding.Meldingen om godkjenning fra Patent- og registreringsverket knytter seg til et patent med tittelen Improved Urine Measurement Device and Method. Det dekker en betydelig del av strategien som Sippi, det nylig lanserte digitale urinmålingssystemet, benytter i sin ikke-giftige og miljømessig bærekraftige metode for å redusere dannelsen av biofilm i en urinmålingsenhet.