To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,12 prosent og står i 4.802,14 poeng, mens Dow Jones står i 17.067,25 poeng etter en nedgang på 0,09 prosent.
DetaljhandelProdusentpriser
Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at detaljhandelen i USA var opp 0,1 prosent på månedsbasis i september. Uten bilsalget var detaljhandelen ned 0,3 prosent på månedsbasis.Ifølge TDN Finans var det ventet en oppgang 0,2 prosent på månedsbasis. Uten bilsalget var den ventet en nedgang på 0,1 prosent.I dag har det også blitt kjent at produsentprisene falt 0,5 prosent fra august til september. Ifølge Bloomberg var det ventet en nedgang på 0,2 prosent.PPI, eksklusive mat og energi, falt 0,3 på månedsbasis, mens det var ventet en oppgang på 0,1 prosent.