Riulf Rustad: - Det er slitsomt der ute

Investor Riulf Rustad vil ikke spå hvilken vei det vil gå med aksjemarkedet, men påpeker at det er slitsomt.

Riulf Rustad. Foto: Finansavisen.

Regnskapet for Riulf Rustads investeringsselskap Ousdal viser nå at investoren tapte 22 millioner kroner i 2014. Egenkapitalen har samtidig falt fra 55 til 33 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.Allerede i januar fortalte han til avisen at 2014 var det dårligste året så langt i hans 25-årige karriere. Mye av årsaken var hans investeringer i undervannsentreprenøren Cecons, hvor Rustads finansiell redningsoperasjon endte i skifteretten.- Men det blir et meget godt 2015. Ser det ut som, sier investoren.Om aksjemarkedet generelt mener Rustad at det blir krevende.- Jeg sitter ikke og venter på at markedet skal kollapse. Det er slitsomt der ute. I hele verden er det slitsomt. Jeg vil ikke spå hvilken vei det går, men det er slitsomt. Men det synes jeg er ålreit, på en måte. Restruktureringsmulighetene blir ikke mindre fremover. Her er det muligheter for å gå inn i prosessen og sikre verdier, primært for obligasjonseierne, sier han til DN.