I analysen fra Société Générale, referert av TDN Finans, skriver analytikerne at Yara ser attraktiv ut på verdsettelse. Når hold-anbefalingen opprettholdes, skyldes dette et fortsatt nøytralt risiko/avkastningsforhold. Den franske storbanken føyer seg inn i rekken av flere meglerhus som har kuttet kursmålet på Yara-aksjen den senere tiden.Société Générale tar kursmålet ned fra 430 kroner til 372 kroner på grunn av lavere nitrogen-priser enn ventet i tredje kvartal, og påpeker at de heller ikke ser noen katalysatorer for en kraftigere gjeninnhenting i nitrogenprisene.- Vi tror fjerningen av eksportskatten i Kina i 2016, ytterligere fall i kullprisene, for stort tilbud og et utfordrende brasiliansk marked vil holde prisene under press, skriver analytikeren i oppdateringen.Yara-aksjene åpnet på 357,70 fredag. Sluttkurs torsdag var 354,30. Utover formiddagen har aksjekursen trukket ned 0,56 prosent, og ved lunsjtider prises selskapets aksjer til 352,30 kroner per stykk. Til samme tid er hovedindeksen på Oslo Børs opp 0,49 prosent.