Elbilprodusenten Tesla doblet omsetningen i Norge i fjor, skriver Dagens Næringsliv.Inntektene endte i 2014 på 2,5 milliarder kroner, mens de på bunnlinjen satt igjen med 21,3 millioner kroner, opp fra 9,1 millioner kroner i 2013."Omsetningsøkningen er et resultat av full effekt for et helt års leveranser i 2014 av Model S", skriver Tesla Motors Norway i årsberetningen, ifølge avisen.I 2014 ble det registrert 4.042 Tesla her i landet, sammenlignet med 1.986 året før."Selskapet fortsetter å investere i virksomheten med nyåpninger av servicesentre og supercharger stasjoner i 2015. Selskapets suksess vil være avhengig av hvordan Tesla leverer globalt. Leveransen av den nye generasjonen Model X er planlagt fra tredje kvartal 2015 i USA, noe som vil øke Teslas produktspekter", skriver selskapet.