To kjøpsanbefalinger - en salgsanbefaling

Investtech rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advares det mot en investering.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.

I dagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Tanker Investments og BW LPG mens American Shipping Company får en salgsanbefaling.Tanker Investments ligger i en fin, stigende trend. Etter gjentatte ganger å ha reagert ned på kurser rundt 110 kroner, ble det etablert et motstandsnivå. Nå har det kommet til flere kjøpere enn det er selgere og aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden. Videre oppgang er dermed signalisert. Positiv volumbalanse styrker kjøpssignalet. Aksjen er i all-time high, dvs det er lite motstand over dagens nivå. Ved reaksjoner tilbake ligger det støtte ved 110 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, slår Investtech fastBW LPG steg over tre prosent i går og er tilbake i den stigende trenden. Den tidligere motstanden ved 54 kroner er brutt og videre oppgang indikeres. Dagens kursnivå kan være en god inngangskurs, men brudd under 54 kroner vil være et salgssignal. Volumbalansen er negativ, noe som svekker kjøpssignalet. Det er nå støtte ved 54 kroner ved reaksjoner tilbake. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.Brøt den stigende trenden i august og har nå falt videre ned gjennom støtten ved 39 kroner. Det er overskudd av selgere som må gå stadig lavere i kurs for å bli kvitt aksjene sine. Dette svekker aksjen ytterligere. Neste støttenivå ligger ved 28 kroner, mens det er kraftig motstand fra 39 til 41 kroner. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech om American Shipping Company.