Tyssøy skeptisk til Telenors store aksjesalg

Forvalter Hogne Tyssøy er skeptisk til salgstidspunktet for Telenors Vimpelcom-aksjer.

Hogne Tyssøy. Foto: Finansavisen.

Forvalter Hogne Tyssøy i Holbergfondene er ifølge DN skeptisk til salgstidspunktet for Telenors Vimpelcom-aksjer til en verdi av rundt 20 milliarder kroner.– Vi har kun fått vite deler av strategiplanen til Telenor, at det skal selge, og vi har fått høre at det er enorme muligheter på telekomsiden i både Europa og Asia, sier Tyssøy.Usikkerheten i selskapet har økt med Sigve Brekkes nye ledelse, særlig hvis Vimpelcom-milliardene skal brukes til ekspansjon, mener han.– Brekke er på mange måter arkitekten bak Asia-satsingen, og man kan stille spørsmål ved at man rekrutterer til toppstillingen den som objektivt sett har påført Telenor det største tapet i selskapets historie. sier Tyssøy til avisen.