Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs.

höegh lng

Aksjestrategene Kristian Tunaal i DNB Markets og Erik Roland i Nordea Markets, og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 17 aksjer denne uken.Alle er fortsatt enige om Höegh LNG.Tunaal er enig med Collett om Norwegian og Telenor, og med Roland om Havfisk, Tanker Investments og Aker-kontrollerte Ocean Yield.Ukens 17 anbefalte aksjer BakkafrostGjensidigeHavfiskHöegh LNGLerøy SeafoodMarine HarvestNorsk HydroNorwegianOcean YieldOrklaSelvaag BoligStatoilStorebrandTanker InvestmentsTelenorXXLZalarisDNB-porteføljen har stadig klart høyest avkastning med 31,7 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp hhv. 16,4 og 5,0 prosent.Hovedindeksen står (per 5/10) i pluss 2,1 prosent så langt i år.