Analytikere: - En meget sterk rapport

DNB Markets og SEB mener BW LPG la frem en meget sterk rapport for 3. kvartal.

Børs

BW LPG hadde lavere kostnader og høyere oppnådde spot- og coa-rater enn ventet. Det imponerer meglerhus som DNB Markets og SEB, ifølge TDN Finans.LES OGSÅ: BW LPG MER ENN INNFRIRNå venter DNB Markets oppjustering av konsensusestimatene, og ser økt sannsynlighet for motbud på Aurora LPG.- En høyere verdsettelse av BW LPG øker sannsynligheten for et motbud på Aurora LPG fra BW LPG, skriver DNB Markets med henvisning til at Avance Gas har utestående et bud på aksjene i Aurora LPG.Ifølge nyhetsbyrået mener SEB at BW LPG melder om positive utsikter og økte volumer tross forventing om økt volatilitet og lavere rater i 2016 grunnet leveringer av skip.Slik SEB ser det er den beste indikasjonen for neste år dagens spotmarked.DNB Markets skriver at de etter fremleggelsen venter at oppjustering av konsensusestimatene for resultat pr aksje med 12 prosent i 2016 og 14 prosent for 2017.Dette særlig fordi selskapet guider faste coa-rater for 2016 på 44.250 dollar pr dag, mot tidligere 37.520 dollar pr dag.I 2017 guider selskapet faste coa-rater på 41.750 dollar pr dag, mot tidligere 35.786 dollar pr dag, ifølge DNB Markets.Begge meglerhusene gjentar kjøpsanbefaling på aksjen. Før eventuelle justeringer har DNB Markets kursmål på 87 kroner, mens SEB har 64 kroner.Akkurat nå: BW LPG stiger 7,83 prosent til 67,50 kroner på Oslo Børs

Nyheter
Børs