Anbefaler å si ja til Schibsted-bud

Styret i Mäklarsamfundet har anbefalt sine medlemmer å si ja til Schibsteds bud på Hemne.

Børs

Styret i Mäklarsamfundet har anbefalt sine medlemmer å si ja til Schibsteds bud på Hemnet, men ønsker å beholde ti prosent av aksjene i Hemnet, noe Schibsted ser positivt på. Schibsted har fortsatt positiv dialog med Fastighetsmäklarförbundet (FMF).Det fremgår av en melding torsdag kveld, ifølge TDN Finans.Schibsted skriver i meldingen at selskaper er optimistisk med tanke på mulighetene for å oppnå en klarering.Transaksjonen er betinget av due diligence, som er ventet å ferdigstilles i løpet av de kommende ukene, og av klarering fra svenske konkurransemyndigheter (KKV), opplyses det i meldingen.Transaksjonen forventes gjennomført innen første halvår 2016.Den svenske nyhetssiden Breakit skrev torsdag at det ventes at FMF også aksepterer budet hvis Mäklarsamfundet gjør.

Nyheter
Børs