Anbefaler kjøp av dagens børsvinner

Höegh LNG stiger på tall. Flere meglerhus anbefaler aksjen.

hlng
Børs

Höegh LNG-aksjen stiger 4,9 prosent til 107 kroner i kjølvannet av resultatfremleggelsen i morgesSelve resultattallene var på linje med konsensusestimatene. Selskapet tjente 2,5 millioner dollar før skatt i 3. kvartal, mot et tap på 18,1 millioner dollar året før. Driftsresultatet ble 19,7 millioner dollar, mot minus 11,7 millioner dollar året før.Clarksons Platou Securities skriver i en oppdatering at tallene til Höegh LNG muligens var bedre enn det markedet hadde fryktet, melder TDN Finans. Det vises til at selskapet kun betalte 1,2 millioner dollar i garantibetalinger til Höegh LNG Partners relatert til omarbeidelsen av 2014-regnskapet.«Vi finner verdsettelsen og de fundamentale forholdene for bransjen attraktiv og gjentar vår kjøpsanbefaling», skriver Clarksons Platou Securities i oppdateringen.DNB Markets venter ingen betydelige endringer i konsensusestimatene etter rapporten. Før eventuelle justeringer har meglerhuset en kjøpsanbefaling med et kursmål på 203 kroner pr aksje.    

Nyheter
Næringsliv