Bygger nytt på Hasle

AF Gruppen skal bygge nytt kontorbygg på Hasle. Kontraktsverdien er 280 millioner kroner.

Morten Grongstad, Konsernsjef, AF Gruppen Fotograf: Eivind Yggeseth / Finansavisen
Børs

AF Gruppen har inngått avtale med Bøkkerveien 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) om bygging av et nytt kontorbygg på Hasle. Bygget blir blant annet nytt hovedkontor for Securitas, opplyser AF Gruppen i en børsmelding fredag. Bygget blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 280 millioner kroner, og byggestart er satt til 4. kvartal 2015. Ventet ferdigstillelse er i 1. kvartal 2018. - Vi ser frem til å ta fatt på byggingen av dette kontorbygget på Hasle. Området er i sterk vekst og vi er glade for å delta i videreutviklingen av denne  bydelen, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Nyheter
Børs