Dette skjer i dag - fredag

Vi får to viktige signaler om tilstanden i norsk økonomi. Og: selskaper med John Fredriksen og Øystein Stray Spetalen på eiersiden legger frem kvartalstall.

Børs

Resultater, Oslo Flex LNGRomRealSaga TankersVeritas Petroleum ServicesTo selskaper legger frem tall på Wall Street.Vi minner om at amerikanerne stadig er i helgemodus etter gårsdagens Thanksgiving-feiring.Børsene i USA stenger allerede klokken 19:00 norsk tid.Makro, Norge (SSB)Lønnsindeks, 3. kvartal 2015, foreløpige tallOmsetningsindeks for transport, reiseliv og IKT, 3. kvartal 2015, foreløpige tallDetaljomsetningsindeksen, oktober 2015Varekonsumindeksen, oktober 2015Tallene legges som vanlig frem klokken 10:00. Samtidig legger NAV frem tall for registrert ledighet i november.Makro, utenlandsJapan: Ledighet, oktoberJapan: KPI, oktoberKina: Industrilønnsomhet, oktoberTyskland (08:00): Importprisindeks, oktoberSpania (09:00): KPI foreløpig, novemberSverige (09:30): Detaljhandel, oktoberItalia (10:00): Forbrukertillit, novemberUK (10:30): BNP foreløpig, 3. kvartalØMU (11:00): Forbrukertillit, novemberKilder: Oslo Børs, CNBC, SSB, TDN Finans

Nyheter
Børs