Gode nyheter for American Shipping Company

American Shipping Company har nå refinansiert gjeld til "attraktive betingelser".

Børs

American Shipping Company melder torsdag om vellykket refinansiering av lån på 450 millioner dollar.Refinansieringen er strukturert i to separate fasiliteter. Den første er et lån på 300 millioner dollar sikret i åtte fartøy med et syndikat bestående av de tre bankene BNP Paribas, SEB og Credit Agricole, mens det andre lånet er på 150 millioner dollar, gitt av CIT Bank, N.A., Prudential Capital Group og AloStar Bank of Commerce med sikkerhet i to fartøyer.Ifølge meldngen ble refinansieringen gjennomført på attraktive betingelser, og gir ytterligere støtte for sterk utbyttekapasitet. Som nevnt i selskapets tredjekvartalsrapport forventes utbyttet å øke cirka 15 prosent fra 2015 til 2016.Les hele meldingen her.

Nyheter
Børs