Howard Buffett gjør som farfaren - snuser nå på to selskaper

Howard Buffett har startet sitt eget investeringsselskap.

Børs

Warren Buffetts barnebarn, Howard Buffett, har startet investeringsselskapet i(x) Investments, som skal fokusere på miljøvennlige investeringer.Nyhetsbyrået Finwire viser ifølge Affärsvärlden til New York Times.Strategiene vil minne om dem Berkshire Hathaway anvender, men Howard venter ikke at farfar blander seg inn.i(x) Investments har ennå ikke gjort sin første investering, men ser ifølge New York Times nå på to selskaper. Det ene driver oppdrett av gresshopper til fiske- og kyllingfôr, mens det andre - Skywater - har fremstilt en destillasjonsteknologi som omgjør fukten i luften til drikkevann.Howard jobber i dag som foreleser i internasjonal og offentlig business på Columbia University.

Nyheter
Børs