Innsiden henger ikke med

Børsen øker forspranget til Finansavisens innsideportefølje. Én aksje byttes ut.

Anders Onarheim. Foto: Finansavisen
Børs

Finansavisens innsideportefølje steg 1,4 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 2,6 prosent.Innsiden tapte dermed igjen terreng til markedet.Porteføljen er ned 6,7 prosent så langt i år, mens børsen er opp 8,5 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Veidekke viste veiVeidekke ble porteføljens sprekeste aksje med en oppgang på 3,3 prosent.Nærmest fulgte Entra og Cxense, etter å ha steget hhv. 1,7 og 1,0 prosent.SpareBank 1 SR-Bank og Idex endte så vidt i pluss.Idex ut, olje inn Sistnevnte forsvinner ut av porteføljen, og avisen bokfører en gevinst tap på over 26 prosent siden aksjen kom inn 4. september.Inn kommer North Energy, etter at styreleder Anders Onarheim kjøpte aksjer for 3,9 millioner kroner.

 

Nyheter
Børs