Innsiden tar litt innpå

Finansavisens innsideportefølje tok litt innpå børsen i forrige uke.

Børs

Finansavisens innsideportefølje falt 1,5 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 2,4 prosent.Innsiden tok dermed litt innpå markedet.Porteføljen er ned 7,9 prosent så langt i år, mens børsen er opp 5,8 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Kun én aksje oppKun én av porteføljens fem aksjer trosset markedet med oppgang: Veidekke steg én prosent. Cxense var uendret, mens både Idex og Entra falt 1,7 prosent.Verst gikk det med BW Offshore, som gikk tilbake med 5,0 prosent.Olje ut, bank inn Sistnevnte forsvinner ut av porteføljen, og avisen bokfører er tap på nærmere 10 prosent siden aksjen kom inn 4. september.Inn kommer SpareBank 1 SR-Bank, etter at IR-direktør Stian Helgøy har kjøpt for nesten én million kroner, fordelt på to kjøp.

 

Nyheter
Børs