IS-video viser New York som neste terrormål

I en ny video truer terrororganisasjonen ISIS å bombe New York.

Børs

En ny video viser det man antar kan være en bombetrussel rettet mot New York, ifølge Daily Mail.I videosnutten kan man tydelig se en mann som fester en selvmordsbombe rundt midjen. Deretter lukker han skinnjakken sin for å skjule bomben.Videre viser videoen en rekke bilder fra New York, de velkjente gule taxiene, og folketette Times Square.Videoen avsluttes med det som kan se ut som at personen i videoen utløser bomben.Ifølge nettstedet skriver New York-politiet i en presseuttalelse at de er kjent med videoen. Videre mener de dette ikke er en direkte trussel mot byen, men insisterer på at det er en økt tilstand av årvåkenhet i New York.En representant fra New York-politiet uttaler at noe av videofoto-materialet ikke er nytt, men at det bekrefter at New York fortsatt er regnet som et terrormål.Her kan du se videoen.

Nyheter
Børs