Kan bli langt billigere for bilgiganten å komme seg ut av utslippsskandalen

Volkswagen jobber med en langt rimeligere løsning på utslippsskandalen enn man først antok.

Børs

Det kan vise seg at det blir billigere enn først antatt for Volkswagen å komme med en løsning på den store utslippsskandalen, som ble kjent september 2015, ifølge Børsen Investor.Ifølge nettstedet ryktes det at problemene for en stor del av de 8,5 millioner Volkswagen-bilene, som omfattes av programvarejuks, kan løses ved hjelp av en sensor til 1 euro, eller om lag 9,22 kroner.Mens de fleste bilmodellene må få installert den nye sensoren i luftfilteret, og deretter få bilens programvare oppdatert, så vil det for merkets to-liters motorer være nok med en enkel programvareoppdatering for å holde forurensende utslipp innenfor den lovlige grensen. Volkswagens danske divisjon vil verken avkrefte eller bekrefte ryktene.- Jeg har hørt mange rykter, men vi kan ikke bekrefte noe før vi har det fra Volkswagen. Men vi har hørt rykter om at det er en mindre omfattende prosess enn vi først fryktet, sier Søs Illum, pressesjef i Volkswagen Danmark til danske Børsen.

Nyheter
Børs