Lunder går av som styreleder i Evry

Tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder går av som styreleder i IT-giganten Evry.

Børs

Lunder, som er korrupsjonssiktet, sier han må fokusere på sin personlige situasjon.Styrets nestleder, Salim Nathoo, er utnevnt til ny styreleder. Det opplyste Evry i en pressemelding fredag, melder Computer World.– Jeg vil takke Evry og dets aksjonærer for tilliten de har vist meg som styreleder gjennom den første fasen i arbeidet med å bygge det nye Evry. Imidlertid trenger jeg nå å fokusere min tid på min personlige situasjon, og jeg har derfor besluttet å gå av som styreleder, sier Lunder.Lunder er siktet for korrupsjon i forbindelse med sin stilling som konsernsjef i Vimpelcom fra 2011 til mai 2015. Senere ble han hentet til Fredriksen-gruppen som konsernsjef. Han er permittert fra sin stilling i Fredriksen-gruppen som følge av siktelsen.Nestleder Salim Nathoo har fungert som midlertidig styreleder siden Lunder ble korrupsjonssiktet, men Lunder har fram til nå beholdt vervet. (©NTB)

Nyheter
Børs