Øystein Stray Spetalen dumpet aksjer

Øystein Stray Spetalen og broren har dumpet Birdstep-aksjer.

Øystein Spray Spetalen Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Børs

Forrige uke seilte Øystein Stray Spetalens Tycoon Industrier AS rett inn på 3. plass på listen over de største aksjonærene i Birdstep Technology.Ifølge en aksjonæroversikt datert 16. november satt Tycoon på fem millioner aksjer, noe som tilsvarte 4,92 prosent.Et annet selskap i Spetalen-familien, Kristianro AS, hvor broren Eigil Stray Spetalen er 3. største aksjonær, gikk rett inn på 5. plass med 3.691.954 aksjer.På listen datert 23. november er både Tycoon og Kristianro ute av topp 30-listen, hvor man må ha minst 450.000 aksjer for å komme med.Birdstep stiger 2,9 prosent til 36 øre i åpningehandelen på Oslo Børs. 

Nyheter
Børs