Slik er stemningen på børsene i Asia

Det er både oppgang og nedgang på de asiatiske børsene onsdag morgen.

AP Photo
Børs

Terrorfrykt grep New York tirsdag kveld, og de amerikanske børsene endte blandet . Slik ser det også ut for børsene i Asia onsdag morgen.I øyeblikket stiger japanske Nikkei 0,42 prosent, mens den bredere Topix-indeksen klatrer 0,30 prosent.I Kina faller derimot både Shanghai Composite og CSI 300-indeksen 0,08 prosent.Ferske tall fra Kina viser onsdag morgen at nyboligprisene falt i 33 av 70 kinesiske byer i oktober. I september falt prisene i 21 av 70 byer.I Hong Kong faller Hang Seng 0,09 prosent. Kospi i Sør-Korea er opp 0,14 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia klatrer 0,37 prosent, mens Straits Times i Singapore faller tilbake 1,00 prosent.Investorene venter nå på onsdagens referat fra det forrige rentemøtet i Federal Reserve (Fed minutes).- Fed Minutes vil definitivt være i fokus i kveld. Det er nå forventninger om at de kommer til å ta grep i desember. Det største spørsmålet er nå om de klarer å holde et like rolig tempo på innstrammingen som de planlegger, sier sjefsanalytiker i CMC Markets, Ric Spooner, til Bloomberg News.

Nyheter
Børs