Svak stemning i Europa

Fransk terror senket de europeiske markedene onsdag.

AP Photo
Børs

De europeiske markedene var røde onsdag ettermiddag.Terrorfrykt grep børsene i New York tirsdag kveld, mens det i dag har vært mye fokus på en antiterroraksjon nord for Paris. Politiet drepte to og pågrep samtidig syv personer, og kilder forteller at gruppen planla et angrep mot finansdistriktet La Défense utenfor Paris.Ellers har markedene internasjonalt ventet spent på kveldens nyheter fra Federal Reserve.Klokken 20.00 norsk tid publiseres referatet fra siste rentemøte i den amerikanske sentralbanken.- Referatet kan gi ytterligere informasjon om den interne diskusjonen i Fed og om den trakk i mer dueaktig eller haukeaktig retning. Vanligvis gir referatet fra Fed nyttig tilleggsinformasjon og bidrar ofte til markedsreaksjoner, men denne gangen skal det nok noe til, skriver Handelsbanken i dagens morgenrapport.Et flertall av analytikerne venter en renteheving i desember.FTSE 100 i London var ved 17.15-tiden ned 0,01 prosent, mens CAC 40 i Pars falt 0,72 prosent. DAX i Frankfurt var ned 0,30 prosent, og IBEX 35 i Madrid falt 1,04 prosent.

Nyheter
Børs